A kapcsolataink fontosak!



 
Ekkor azt mondta Naomi a menyének: Áldja meg őt az Úr, aki nem vonta meg szeretetét az élőktől és a holtaktól! Azután azt mondta neki Naomi: Hozzátartozónk ez az ember, a legközelebbi rokonaink egyike.
Ruth könyve 2. fejezet 20. verse

Ruth az aratás idején elmegy egy szántóföldre gyűjtögetni. Szorgalmasan gyűjtöget, és véletlenül az a föld, ahol ő gyűjtöget Boáz földje. Boáz megkérdezi, ki ez a fiatal nő? A szolgák elmondják neki, hogy kicsoda, és hogy milyen rendkívül szorgalmasan dolgozott egész nap. Alig pihent, fáradhatatlan volt. Valamint arra is fény derült, hogy mit tett az ő anyósával, hogy nem hagyta egyedül kitartott mellette.

Ha elolvassuk ezt a könyvet, nagyon érdekes lehet számunkra és szeretném ezt javasolni is mindenkinek, hogy tegye meg.

Most a kapcsolatok fontosságára szeretném felhívni a figyelmet! Az ember az életben, a leginkább a családtagjaira számíthat. Tőlük várhatjuk a legnagyobb őszinteséget és ők azok, akik segítenek, ha bajban vagyunk.

A családot őrizni kell, óvni kell, imádkozni azért, hogy Isten védelmében részesülhessünk. A kapcsolatainkat, a családokat támadja az ördög leginkább. Ezért nekünk nagyon buzgón kell keresnünk az Urat, hogy Ő védjen meg bennünket. Ne feledkezzünk meg arról, hogy aki a kapcsolatainkat szerezte az az Úr. Bátran keressük Őt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet