Királyi cím




„Lássátok, milyen nagy szeretetet adott nekünk az Atya: Isten gyermekeinek neveznek, és azok is vagyunk! A világ azért nem ismer minket, mert nem ismerte meg őt.  Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, és még nem lett nyilvánvalóvá, hogy mivé leszünk. De tudjuk, hogy ha nyilvánvalóvá lesz, hasonlókká leszünk őhozzá, és meg fogjuk őt látni, amint van. 
1János 3:1-2.

Másfél évvel ezelőtt szinte az egész világot lázba hozta egy kisfiú várható születése.

Aztán 2013. július 22-én megszületett Vilmos cambridge-i herceg és Katalin cambridge-i hercegné fia George Alexander Louis, brit királyi herceg. Ő Erzsébet brit királynő dédunokája, a királyi trón 3. várományosa – nagyapja, és apja, Vilmos herceg után ő következik majd a királyi trónon. Titulusa: Ő királyi fensége György, Cambridge-i herceg. A későbbiekben majd ő lesz Wales hercege.
Hát, nem semmi, nem igaz?

Most csukd be a szemedet, és próbáld meg elképzelni. Te vagy a herceg. Gyönyörű palotába születtél. Minden habos, könnyű és gyönyörű körülötted. Szolgák hada segít az öltöztetésedben, etetésedben, foglalkoznak veled. Különös gondot fordítanak arra, hogy hogyan neveljenek. Most még csak egy baba vagy, de te vagy a királyi cím várományosa. Méltónak kell lenned rá.  Kinyithatod a szemedet, ugyanis TE sokkal jobb helyzetben vagy, mint a kis George.
Isten családjába születtél, és az Ő gyermeke vagy. Mérhetetlenül gazdagabb, mint a kis cambridge-i herceg. Sajnos a világ nem ismeri még úgy atyádat, ahogy Vilmost és Katalint megismerték. Pedig ha Őt megismernék, bizony mindannyian beleszülethetnének a világegyetem urának családjába!
Légy hálás, amiért ebben a mérhetetlenül nagy előjogban van részed, nagyobb előjogban, mint George hercegnek, vagy bármelyik királynak ezen a világon. Te a világegyetem urának gyermeke vagy, fantasztikusan gazdag. Most még nem is tudod, hogy micsoda csodálatos jövőt készített neked a te mennyei Atyád. De hamarosan megtudod. Jézus jön hamar – minden jel erre vall – és szemtől szembe találkozhatunk a mi Urunkkal.
Hát nem megmondtam, hogy összehasonlíthatatlanul jobb helyzetben vagy, mint bárki más ezen a kerek világon? Légy hálás érte, légy méltó hozzá! Készülj a nagy találkozóra!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet