Az igazi szolgálat



„Nem a szemnek szolgálván, mint akik embereknek akarnak tetszeni, hanem mint Krisztus szolgái, cselekedvén az Istennek akaratát lélekből,”
(Efézusbeliekhez írt levél 6. fejezet, 6. vers)

Nézz már a tükörbe! Hogy nézel ki? Minek ennyire felöltözni? Ma az a trendi, ha minden kilátszik!

„Hasonlatosképpen az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat.” (1Tim.2:9)

Miért nem iszol legalább egy pohárral? Egész évben egyszer van születésnapom, és te nem iszol velünk az egészségemre? Nem veszed észre, hogy kilógsz a sorból!?

„a ti testetek a bennetek lakozó Szent Léleknek temploma, a melyet Istentől nyertetek; és nem a magatokéi vagytok?” (1Kor.6:19)

Mondd, valami bajod van velünk? Miért nem vagy képes legalább egy szombaton eljönni kirándulni, kimenni egy meccsre, vagy szórakozni?

„Megemlékezzél a szombatnapról, hogy megszenteljed azt.” (2Móz.20:8)

No, ide figyelj! Mit gondolsz, más nem tesz zsebre semmit? Miből tellene új lakásra, meg új kocsira? Azt tanácsolom, tedd zsebre te is, aztán kussolj!

„Ne lopj!” (2Móz.20:15)

Ó, már megint a hit, a Biblia meg az imádkozás! Tudod az egész egy nagy humbuk! Egy mese az egész, amivel szerencsétlen embereket beetetnek, aztán elszedik a pénzüket! Vedd észre, téged is bepaliztak!

„Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak néki szolgálj.” (Máté 4:10)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet