Nem mindegy

„… mert az Úr szeme az igazakon van, és füle az ő könyörgésükre figyel, az Úr arca pedig a gonoszt cselekvők ellen fordul. De ki az, aki bántalmaz titeket, ha buzgón igyekeztek a jóra? De még ha szenvednétek is az igazságért, akkor is boldogok vagytok; a fenyegetésüktől pedig ne ijedjetek meg, se meg ne rettenjetek.”
Péter első levele 3:12-14

Ne hidd, hogy nem érdekelsz senkit! Ne hidd, hogy mindegy, élsz-e vagy már elföldeltek két és fél méterre a felszín alá. Ne hidd, hogy az érted mondott imák családod, barátaid részéről, meghallgatás nélkül hullnak vissza a plafonról. Ne hidd, hogy téged nem lát senki, hogy a körülményeid, terheid, súlya miatt még az Isten is hátat fordított neked.

Mert Ő ma reggel üzen neked: fel a fejjel! Emeld fel szemeidet az ég felé, és lásd, tapasztald meg Isten gondviselését. A dolgok sokszor nem úgy mennek, ahogyan azt eltervezted, de ez nem azt jelent, hogy Isten nincs melletted. Talán inkább az ellenkezőjét. Mert ha te is elfogadod, akkor Ő irányítja életedet a legjobb irányba.


Hát legyél boldog, mert Isten veled van! Legyél boldog, mert Ő lát téged, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb úton haladjon az életed. Nem könnyű, néha elég kátyús egy-egy szakasz, de hidd el, megéri! Megéri igaznak maradni, amikor ez éppen nem divatos, ezért merj Isten oldalára állni minden körülményben. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet