Találkozni Istennel

„Ki mehet föl az Úr hegyére, és ki állhat meg szent helyén? Az ártatlan kezű, a tiszta szívű, aki nem sóvárog hiábavalóság után, és nem esküszik hamisan. Áldást nyer az ilyen az Úrtól, igazságot a szabadító Istentől.”
Zsoltárok könyve 24: 3-5

Keresed égen-földön, háborúban és békében. Keresed reggel és este, a bajban és az örömben. Keresed a magányban és keresed a tömegben. Keresed félve és keresed reménykedve. Keresed kitartóan és már-már feladva. Keresed, és nem nyugszol, míg meg nem találod. Mert találkozni akarsz Vele. Mert kell, hogy legyen, kell, hogy éljen, hogy tegyen, és ne hagyja magára a bűnben fortyogó világot. Kell, hogy Ő legyen, és kell, hogy ismerhesd Őt.

Kell, hogy életed egy ponton találkozzon Vele, és megforduljon a szélkakas egy másik irányba egy láthatatlan, mindet átható Erőtől. Kell, hogy Ő vezessen, hogy Ő adja a választ, és néha a kérdést is Ő tegye fel. Kell, hogy Ő legyen a te Istened. 

És Ő ma reggel bíztatóan szól feléd: Itt vagyok! Itt vagyok fenn a hegyen, és várok rád! Jöhetsz, ahogy vagy, én elfogadlak, és életed új irányt vehet a találkozástól. Tudom, hogy nem vagy ártatlan, hogy te is ettél a gyümölcsből. De ha találkozunk, neked adom azt, amit soha nem tudnál magadtól megszerezni, és igazzá teszlek, tiszta szívűvé, és áldás lesz életeden. Áldás, hogy veled megyek az úton, amíg fellebbenhet végre a függöny, és saját szemeddel láthatod meg, milyen az Isten. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet