Isten boldognak szeretne látni



 „Senki se mondja, amikor kísértést szenved „Az Isten kísért”, mert az Istent nem lehet rosszra csábítani, és ő sem csábít rosszra senkit.” Jakab 1:13  (Sztl)


Jelenleg milyen kísértések vannak az életedben? Házassági problémákkal küzdesz, pénzügyi problémáid vannak vagy talán gyerekeid tértek le a helyes útról vagy egy régi betegséged újult ki?
Mit mondasz erre? „Én ezt már nem bírom tovább!”

Tudod, Isten mit szeretne hallani tőled? Azt akarja, hogy ezt mondd  „…ha Isten velünk, kicsoda ellenük” Róma 8, 13.

Isten boldognak szeretne látni. Bármilyen nehézségek is vannak az életedben, azokat a Kísértő adja, nem Isten. Minden rossz okozója Sátán.

Ha jó barátja lennél a miniszterelnöknek, akkor úgy gondolnád, minden rendben lenne az életedben? Gondold csak el, sokkal hatalmasabb személy a Te támogatód.
A Biblia arra tanít, hogy az ég és a föld teremtője veled van. Minden probléma eltörpül az életedben, ha ennek a tudatában vagy! Vajon Sátán kísértései sikeresek lehetnek, ha maga Isten áll az oldaladon?

Jézus Krisztus azért halt meg, hogy nekünk életünk legyen. Jézus halála miatt, Isten fiai lehetünk. Isten családjába tartozni egy nagy megtiszteltetés. Mi nem érdemelnénk meg az Atya szeretetét, de mivel Jézus bennünk él, ezért szeret bennünket. Ő még a rosszat is a javunkra fordítja.

Nick Vujicic a kezek és lábak nélkül született ausztrál férfi írja az egyik könyvében:
„Mikor negatív gondolatok, rosszkedv tör rád, ne felejtsd el, hogy választhatsz. Ha segítségre van szükséged, kérj segítséget. Nem vagy egyedül. Választhatod, hogy jobb napokat idézel magad elé, és választhatod, hogy cselekedni fogsz, hogy valóra váltsd őket”

A választás a Tiéd, de ne feledd el, Isten melletted van ma is és azt szeretné, hogy boldog légy.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet