Három levél



„És a Lélek és a menyasszony ezt mondják: Jövel! És a ki hallja, ezt mondja: Jövel! És a ki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen.”
 Jel 22,17

Kedves Barátom!

Egy nagyon fontos ok miatt ragadtam tollat, hogy most levelet írjak neked. Ez pedig nem más, mint az, hogy itt az idő. Tudod, sokszor beszéltem már neked arról csendes perceidben, mikor a Bibliát olvastad, hogy Jézus Krisztus több annál, mit az emberek gondolnak róla. Emlékszel, megmutattam, hogy mit tett minden emberért akkor, amikor itt járt a földön. Legutoljára pedig arról beszélgettünk, mikor a próféciákat olvastad a Szentírásban, hogy Ő nemsokára visszatér. Hát örömmel tudatom veled, hogy eljött az idő, amikor dönthetsz úgy, hogy te is az övé légy, hogy csatlakozz azokhoz, akik várva várják vissza Őt, mint Urukat. Talán azt kérdezed, hogy mi legyen a következő lépés? Ne aggódj, csak hallgass rám továbbra is, majd vezetlek.

Szeretettel:
A Lélek

Kedves Testvérem!
           
        Azért írok most neked, mert telve van a szívem szeretettel és meg akarom veled osztani az örömömet. El sem tudod képzelni milyen csodálatos érzés, hogy Jézus menyasszonya lehetek! A kapcsolatunk egyáltalán nem olyan, mint először, a kezdeti időben gondoltam. Sokkal jobb annál. Pedig szerelmünk kibontakozásának idején is nagyon boldog voltam. Meg kell, hogy írjam neked, hogy sem figyelmessége, sem kedvessége, jósága nem csökkent azóta, mióta találkoztunk. Sőt, azóta is nőttön nő. Nincs olyan nap, hogy ne kedveskedne nekem valamivel. Mindig van üzenete a számomra és sohasem hagy egyedül, csak ha kérem. El sem bírok képzelni nála figyelmesebb személyt. Áldom őt azért, hogy rám talált, hogy megszólított, hogy megnyert magának. Bárcsak te is átélhetnéd, amit most érzek! Bárcsak te is megismernéd és elfogadnád szeretetét!
           
                Csókollak és ölellek:
                A Menyasszony

Kedves Hölgyem/Uram!

       Elnézését kérem, hogy zavarom levelemmel, de feltétlen meg kell osztanom Önnel, ami a tudomásomra jutott: Isten nem az, akinek az emberek gondolják! Ő nem egy zsarnok, nem az emberek kínzója, aki megteremtette őket, hogy aztán magukra hagyva szenvedjenek. Egy bibliai előadáson hallottam, hogy milyen is Ő valójában. Kezdjük onnan, hogy nem Ő hagyott el minket, hanem mi fordítottunk hátat neki. Azóta pedig mindent megtesz azért, hogy visszafordítson bennünket a helytelen útról, mert ez pontosan a halálba visz. Arra kért mindannyiunkat, hogy járjunk inkább az Ő útján, mert ez az, ami az életre visz. Ez egy rendkívüli lehetőség! Kérem, tartson velem és fogadja el Ön is!

                Tisztelettel:
                Az üzenet meghallója

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet