Örök életem van

„És a miképen felemelte Mózes a kígyót a pusztában, akképen kell az ember Fiának felemeltetnie. Hogy valaki hiszen ő benne, el ne veszszen, hanem örök élete legyen.”
János evangéliuma 3: 14,15





Elkárhozni sokkal nehezebb mint üdvözülni.

Uram, tudom  hogy te kerestél meg engem, pedig már majdnem elvesztem.  Mentem a magam feje után és nem vettem észre semmit. Először csak egy egy szombaton maradtam ki a gyülekezetből, aztán végleg eltávolodtam. Először még rossz érzés volt, de később már nem is vágytam oda.

Egyedül voltam, elkeseredett, magányos, egyre távolabb Tőled. Mi lesz így velem, hová viszel Uram? Van így értelme az életemnek?
Lejtőn vagyok, zuhanok lefelé a szakadékba, mi történik velem? A szüleim a távolban aggódnak értem, sokat imádkoznak. Haverok, buli, mozi ez lenne a nagybetűs ÉLET?

Egyedül vagyok, senki nincs velem? Segítsetek!

„Ha valaki hiszen Őbenne….”  - Én hittem valamikor régen, és volt értelme?
„Ha valaki hiszen Őbenne, el ne vesszen….” - Nem akarok, nem akarok elveszni!
„Ha valaki hiszen Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen”

Örök élete? ……  IGEN, lehetséges, nekem örök életem van. Valami felvillant előttem, még egy lehetőség. Meg kell ragadnom!

Elmegyek, szombaton elmegyek egy kis gyülekezetbe. Találkozni akarok Veled. Az életem így a mélybe vezet, de én felfelé szeretnék menni, mindig közelebb Hozzád.  Érzem, hogy szeretsz, mindig is szerettél. Hallom a hangodat, ahogy szólsz hozzám. Segíts Uram, megtenni azt az első lépést, ezt a legnehezebb. Látom a kinyújtott kezedet, nem tudok tovább várni, ma indulok feléd! Ámen

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

A meghallgatott ima

Isten terve