Isten tudatja szándékait


"Az én Uram, az ÚR semmit sem tesz addig, míg titkát ki nem jelenti szolgáinak, a prófétáknak"
Ámos próféta könyve 3:7





Nem szeretem a titkokat, főleg azokat, amelyek majd negatívan hatnak az életemre. Nem szeretném ha bizonyos tetteimet megírná a Blikk, vagy a Bors. Máskor pedig szeretném tudni a titkos jövőben történő jelenségeket, hogy mint is lesz, hogyan is fogom túlélni...Vannak emberek, akik a jövőtől rettegve élik életüket, gyakran képzelt betegségektől félnek és a bizonytalanság megöli őket!

Azért ugye te is szeretnéd tudni mit hoz a jövő? Egyáltalán Isten hogyan szól majd bele a történelmünk alakulásába? Ismerve a bibliai próféciákat, melyik, mikor és hogyan teljesedik. Sokan megpróbáltak már visszaélni a kijelentett információkkal, kiszámolva Jézus visszajövetelének idejét- de valahogyan Isten mégis elvette tőlük a jövendölésük beteljesedését!

Isten egyszerre kutatható és titokzatos is. Csak annyit ad tudtára az embernek, prófétáinak a jövővel kapcsolatban, amennyire hitünk növekedéséhez szükség van. Jó ezt tudni. Semmit nem tesz titokban és csak annyit, amennyi téged felemel, biztos jövő képet ad. Hát így menj ma utadra, tudd: amit megígért mind teljesedik!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

Gyakorlati teológia