Mert boldog vagy...

„Boldog, aki felolvassa, és boldogok, akik hallgatják ezeket a prófétai igéket, és megtartják azt, ami meg van írva bennük: mert az idő közel van. ”
Jelenések könyve 1:3

Egy fekete, teljesen egyszerű kinézetű könyv, amit szinte minden háztartásban megtalálhatsz. Egy könyv, ami nem hiányozhat a gyűjteményből, de igazán mint valami elfelejtett státuszszimbólum hever a többi iromány között. Egy könyv, amely ezrek életére volt kimondottan nagy hatással, ezreket változtatott meg, mentett meg az örök élet számára. Egy könyv, amiért korábban képesek voltak vérre menni az emberek. Egy könyv, ami megmutatja, milyen kimondhatatlan szeretettel fordul az emberhez Isten.

Mikor vetted utoljára kezedbe ezt a könyvet? Mikor gondoltál úgy rá, hogy egyáltalán hasznos lehet valaha a számodra? Mikor vetted úgy kezedbe, hogy általa keresztül hallani akarod Isten hangját?

Isten ma reggel azt üzeni neked, hogy boldog vagy, mert olvashatod, mert hallhatod Isten szavát. Boldog vagy, mert Ő kérdéseidre válaszolhat, sokszor azt a bizonyos fekete könyvet felhasználva. Kívánom neked, hogy élj ezzel a boldogsággal, élj ezzel a lehetőséggel, és vedd kezedbe azt a bizonyos fekete könyvet! Vedd kezedbe, és olvasd, olvasd Isten hozzád szóló üzenetét.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hívd meg a lelkészed egy sörre!

Világosság a sötétségben

A tökfőzelék és a szeretet